Μαξίμου: Η τρικυμία εν κρανίω στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται

by news

«Η τρικυμία εν κρανίω στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται», σχολίασαν κυβερνητικοί κύκλοι, απαντώντας στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχικά κατήγγειλε την κυβέρνηση επειδή άνοιξε τα σχολεία.

Στη συνέχεια, γιατί ήταν πολύ αυστηρή με τον συνωστισμό στις πλατείες.

Ο κ.Τσίπρας στις εξορμήσεις του σε διάφορες τουριστικές περιοχές διαμαρτύρεται επειδή η κυβέρνηση βάζει πολλούς περιορισμούς στην είσοδο τουριστών.

Αυτή την εβδομάδα «καταγγέλλουν» γιατί προσέχουμε στα χερσαία σύνορα, αλλά ανοίγουμε με μέτρα ασφαλείας περισσότερες απευθείας πτήσεις.

Η τρικυμία εν κρανίω στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται», σχολίασαν χαρακτηριστηκά οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχει κάνει λόγο για «πρωτοφανές αλαλούμ» που «συνεχίζεται».

«Ενώ η κυβέρνηση ζητά με καθυστέρηση την απαγόρευση των πανηγυριών λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού, την ίδια ώρα ανοίγει τις πτήσεις από χώρες αντιμέτωπες με υψηλή διασπορά του ιού, χωρίς να πιέζει για τεστ πριν την έλευση στα ελληνικά αεροδρόμια», σημείωνε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «και όλα αυτά, μετά τις αλλεπάλληλες παλινωδίες στον τουρισμό».

«Χωρίς ενιαία επιδημιολογικά κριτήρια ελέγχων ανεξάρτητα από “πύλη εισόδου” και χώρα προέλευσης και με την κυβέρνηση να αποφασίζει χωρίς καμία εξήγηση την κατάργηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε πολυκαταστήματα την ώρα που αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα. Το πρωτοφανές αλαλούμ συνεχίζεται», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα