Την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, θέτει ως βασική υποχρέωση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, το Μέγαρο Μαξίμου, δείχνοντας πως έχει λάβει το μήνυμα της κάλπης των ευρωεκλογών.

Ειδικότερα, το Μέγαρο Μαξίμου συνεχίζει να εφαρμόζει μία ατζέντα που έχει ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και εκεί στρέφει το σύνολο των δυνάμεών του. «Έχουμε λάβει τα μηνύματα των πολιτών», επανέλαβε σήμερα ο κ. Μαρινάκης.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι την ώρα της χθεσινής εκδήλωσης, ο Πρωθυπουργός επέλεξε να επισκεφθεί το Λαϊκό Νοσοκομείο. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ασθενείς, με συνοδούς τους αλλά και με εργαζόμενους ακούγοντας τις δυσκολίες και τα προβλήματα στον κλάδο της Υγείας.

Η γραμμή Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνει σε κάθε ευκαιρία, ότι η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας είναι η βασική υποχρέωση της κυβέρνησης και επάνω σε αυτή τη γραμμή θα συνεχίσει να κινείται η Ηρώδου Αττικού 19.

«Αυτό που προέχει για εμάς είναι η επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας. Εκεί θα κριθούμε στο τέλος της τετραετίας», είναι το μήνυμα που εκπέμπεται.