Συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ του προέδρου της Super League 1 και της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον αντίστοιχο της ΕΠΟ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κοινοποίησε την απαντητική επιστολή του Μπένετ στην ανοικτή επιστολή του προέδρου της διοργανώτριας Αρχής της κορυφαίας κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ελλάδας, μέσω της οποίας αποδεικνύεται ότι ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ, φέρεται να είχε συμφωνήσει σε συνάντηση των 6 ΠΑΕ των πλέι οφ, για το θέμα της διαιτησίας, αλλά ο Μπαλτάκος απέκλεισε από αυτή τον Άρη και το Βόλο.

Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» θεωρεί ότι πρόκειται για «ένα ακόμα πραξικόπημα Μπαλτάκου κατά του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου».

Η ανοικτή επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Σε απάντηση της επιστολής που απέστειλε ο επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Steve Bennett στον πρόεδρο Δ.Σ. της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη, (παρατίθεται η ακριβής μετάφρασή του παρακάτω), η Super League 1 τονίζει τα εξής:

Ένα ακόμα πραξικόπημα Μπαλτάκου κατά του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Σε απαντητική επιστολή του κ. Μπένετ στην ανοικτή επιστολή του προέδρου της Super League κ. Βαγγέλη Μαρινάκη τονίζει ότι ο ίδιος συμφώνησε με τον κ. Μπαλτάκο ότι θα βρίσκονται στην συνάντηση και οι έξι ομάδες των πλει οφ και αν από την συνάντηση αποκλείστηκαν η ΠΑΕ Άρης και η ΠΑΕ Βόλος είναι καθαρά δική του ευθύνη.

Θεωρούμε αυτονόητο το ότι θα παραστούν τα δυο μέλη μας στην αυριανή σύσκεψη όπως αυτονόητο θεωρεί μάλλον και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας το να παραβιάζει την Ολιστική Μελέτη και τη λογική του μη επηρεασμού των εξελίξεων στη διαιτησία από προέδρους Ομοσπονδιών.

ΑΚΡΙΒΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ επικεφαλής ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Steve Bennett προς τον πρόεδρο της ΜπαλτάκοςBαγγέλη Μαρινάκη:

Αγαπητέ κύριε,

Σας ευχαριστώ για την επιστολή σας.

Θα ήθελα να καταγραφεί επισήμως ότι αναμένω τους εκπροσώπους και των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι όφ, να είναι παρόντες στη συνάντηση της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2023 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Αυτό συμφωνήθηκε με τον κ. Μπαλτάκο για να γίνει η συνάντηση.

Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο (σ.σ. της ΕΠΟ) από τότε που έγινε η συμφωνία.

Αν έχουν αλλάξει οι συνθήκες, τότε αυτό είναι απολύτως ευθύνη του κ. Μπαλτάκου καθώς ήταν το πρόσωπο που έκανε τις προσκλήσεις.

Θερμούς χαιρετισμούς

SG Bennett

Head of Refereeing HFF

Chairman CRC

Hellenic Football Federation»