#me_too (το)

  1. κίνημα ή δράση που εξυπηρετεί κομματική ατζέντα «οι διαμαρτυρίες για την έμφυλη βία μάς ενδιαφέρουν όσο είναι #me_too, αν αρχίσουν να κατηγορούνται και σύντροφοι, τότε καλύτερα να σφυρίξουμε αδιάφορα»
  2. ευκαιρία για αντιπολίτευση «δεν είμαι σίγουρος ότι η κατασκευή του φράχτη στον Εβρο είναι #me_too»
  3. αδιαφορία «απολύτως αναμενόμενο το #me_too του ευαίσθητου καλλιτεχνικού κόΖμου της χώρας για τις καταγγελίες σε βάρος του συντρόφου Γεωργούλη».

 

Ευτυχής συγκυρία

Νομίζω ότι ο σύντροφος Γεωργούλης είναι πολύ τυχερός που η υπόθεσή του έσκασε στο τέλος των γιορτών του Πάσχα, σε μια περίοδο δηλαδή που ακόμη πολλοί συμπολίτες δεν έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους ή ακόμα χωνεύουν.

Γιατί διαφορετικά οι ιδιαιτέρως ευαίσθητοι με τα θέματα της σεξουαλικής κακοποίησης συμπολίτες, αυτοί που μας παρουσίασαν την ελληνική εκδοχή του κινήματος #me_too θα είχαν για άλλη μια φορά κάνει αισθητή την παρουσία τους, θα είχαν οργανώσει συναυλίες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και σίγουρα θα είχαν κρεμάσει πανό που με μεγάλα γράμματα θα έγραφε ΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ έξω από την Κουμουνδούρου, όπως είχαν κάνει στο θέατρο της Επιδαύρου.

Είμαι απολύτως σίγουρος ότι μόλις η πραγματικότητα επιστρέψει στους καθημερινούς της ρυθμούς και φύγουμε από το κλίμα των γιορτών θα αναλάβουν δράση. Στο κάτω κάτω δεν είναι τίποτα αδίστακτα κομματόσκυλα που παριστάνουν τους δικαιωματιστές και χρησιμοποιούν τη σεξουαλική κακοποίηση προκειμένου να εξυπηρετήσουν την αντιπολιτευτική τους ατζέντα.

 

Προπαγανδιστές

Για να καταλάβετε το πώς λειτουργεί η προπαγάνδα των τάχα ευαίσθητων και μαχητικών δικαιωματιστών, η Νέα Δημοκρατία ήταν υπεύθυνη για τον Λιγνάδη, παρότι δεν ήταν ούτε καν μέλος της, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για τον σύντροφο Γεωργούλη, παρότι είναι ευρωβουλευτής του.

 

Ας ρωτήσουν τον Βενεζουελάνο πρέσβη

«Σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με σεξουαλική παρενόχληση και σεξουαλική βία δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά. Είμαστε με τα θύματα», είπε ο σύντροφος μπρόεδρος Τσίπρας και νομίζω πως κανείς δεν είναι καταλληλότερος να το επιβεβαιώσει από τον πρέσβη της Βενεζουέλας Γκονζάλες και τις εργαζόμενες που παρενοχλήθηκαν στην πρεσβεία της συντροφικής χώρας.

 

Ασχετοσύνη φουλ!

Διαβάζω για την έκθεση της UNESCO, σύμφωνα με την οποία η Ακρόπολη είναι πρότυπο συντήρησης κληρονομιάς σε παγκόσμιο επίπεδο και μου έρχεται να βάλω τα γέλια.

Δηλαδή ξέρει καλύτερα από τη συντρόφισσα Ραλλία και τους άλλους συντρόφους η UNESCO, που δεν έχει ούτε μια συμμετοχή σε τάλεντ σόου, σίριαλ, ριάλιτι ή κάποια αντίστοιχη πολιτιστική δράση…