γεωργούλης (ο)

  1. ευρωβουλευτής της Αριστεράς «οι αγαπημένοι μου γεωργούληδες είναι ο Παπαδημούλης και ο Κούλογλου»
  2. ηθοποιός περιορισμένων ικανοτήτων «είναι τόσο γεωργούλης που τα καλύτερα λόγια που έχει πει κάποιος για τη δουλειά του είναι ότι υπάρχει μια ταινία στην οποία παίζει καλά»
  3. ο καταγγελλόμενος για κακοποίηση «πόσοι από τους γεωργούληδες νομίζεις ότι τελικά καταδικάζονται;»
  4. αυτός που κανείς δεν εκπλήσσεται με τις καταγγελίες σε βάρος του «ο Θανάσης είναι Γεωργούλης, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση ό,τι κι αν ακούσω γι’ αυτόν».

 

Τι τον ήθελε τον Σωκράτη;

Εντελώς λογική μού φαίνεται η έκπληξη των συντρόφων που ακολούθησε το αίτημα των βελγικών Αρχών να αρθεί η ασυλία του συντρόφου Γεωργούλη. Όχι μόνο επειδή η καταγγελία για κακοποίηση είναι μόλις τριών ετών, αλλά και επειδή, σύμφωνα με τον σύντροφο Κούλογλου, όταν ο σύντροφος Παπαδημούλης τον είχε ρωτήσει σχετικώς, εκείνος τον είχε διαβεβαιώσει (ίσως χρησιμοποιώντας βαθιά υποκριτική τέχνη) ότι δεν υπάρχει τίποτα.

Στο κάτω κάτω, οι σύντροφοι είναι του εντέχνου, δεν παρακολουθούν εκπομπές του λάιφ του στάιλ και έτσι δεν είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν τον σύντροφο Γεωργούλη να λέει στη Ναταλία τη Γερμανού «όταν βλέπω ερωτευμένους που χτυπάει άσχημα ο έρωτας, δηλαδή κάπου δημιουργείται ένα σαν να λέμε ατύχημα ασυνεννοησίας, πονάει τόσο πολύ και στους δύο που δικαιολογείται οτιδήποτε κι αν κάνεις», για να συμπληρώσει (πιθανότατα προκειμένου να μην αφήσει αμφιβολίες για τις απόψεις του) «όπως έλεγε και ο Σωκράτης, τα μοναδικά εγκλήματα που μπορεί να συγχωρέσει ο άνθρωπος είναι τα εγκλήματα περί έρωτος».

 

Έπεσαν… μέσα

Οφείλω να ομολογήσω ότι η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και καιρό είχε τυπώσει και πετάξει τρικάκια τα οποία με σαφήνεια περιέγραφαν το προφίλ των δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων με το δίστιχο «ΠΛΟΥΣΙΟΙ, ΝΕΟΙ, ΩΡΑΙΟΙ, ΣΕΞΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΙΑΣΤΕΣ».

 

Τουμπεκί ψιλοκομμένο για τις «λουλούδες»

Παρατηρώ ότι καθόλου δεν ενοχλήθηκαν οι σύντροφοι της ριζοσπαστικής Αριστεράς από τη λέξη «λουλούδες» που απαξιωτικά χρησιμοποίησε σε προχθεσινό τουίτ του ο σύντροφος Αντώναρος.

Πιθανότατα θα σκέφτηκαν ότι τώρα είναι η ώρα των εκλογών και δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθούν με τις ευαισθησίες των «λουλούδων», των «ντιντήδων», των «κουνιστών» ή όπως αλλιώς αποκαλούν κάποιους από τους ΛΟΑΤΚΙ συμπολίτες στην Κουμουνδούρου.

 

Σιγά μην χαθεί!

Μπορεί ο σύντροφος Γεωργούλης να έχει τεθεί εκτός ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν πρέπει να απογοητεύεται. Δεν αποκλείεται να δικαστεί και να καταδικαστεί ομοφώνως και τελεσιδίκως (ιδανικά με 13-0), περίπτωση στην οποία, όπως έχουμε διαπιστώσει, τα ψηφοδέλτια του κόμματος θα είναι ανοιχτά και θα τον περιμένουν ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στην Ελλάδα και τους Έλληνες.