“Μακελειό”: Η φασιστική πατσαβούρα και η “κοιμωμένη” Δικαιοσύνη

by Manifesto

Όταν έγκυροι δημοσιογραφικοί οργανισμοί όπως το in.gr ανεβάζουν “κείμενα” (επικριτικά κατά τα άλλα) από το ρυπαρό “Μακελειό” και αποκαλούν εφημερίδα(!) την πατσαβούρα..
Όταν δημοσιογράφοι που βγαίνουν σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές και αναφέρονται στην “εφημερίδα” “Μακελειό” και στον “δημοσιογράφο” Χίο..
Όταν η ΕΣΗΕΑ αντιμετωπίζει την φασιστική πατσαβούρα ως “εφημερίδα”..
Όταν η Δικαιοσύνη δεν επεμβαίνει για τα ρατσιστικά, εμετικά, χυδαία και φασιστικά “θέματα” της “εφημερίδας”..

Τότε δύο τινά συμβαίνουν: είτε η Δικαιοσύνη έχει πράγματι την… τύφλα της τη μαύρη, οπότε δεν υπάρχει σωτηρία, είτε κάποιους βολεύει(;;;) να υπάρχει αυτό το ρυπαρό, φασιστικό “έντυπο” για να κάνουν τις βρομοδουλειές τους.

Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει, κατά την ταπεινή μας γνώμη, γι αυτό το άθλιο και ρυπαρό “πράγμα” που τυπώνεται και κρεμιέται στα περίπτερα μαζί με τις πραγματικές εφημερίδες.
Ας δουν, λοιπόν, οι εισαγγελείς και οι “αρμόδιοι”, μερικά μόνο από τα τεύχη του χυδαίου και ρυπαρού “Μακελειού” και μετά ας κάνουν ότι τους φωτίσει ο Θεός κι ότι τους πει η συνείδησή τους.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα