Λύθηκε το μυστήριο! Πού βρίσκεται η παραλία του σποτ για τον Τουρισμό

125

Στην Εύβοια βρίσκεται τελικά η παραλία του σποτ του Τουρισμού, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Marketing Greece, Ιωάννα Δρέττα.

Όπως είπε η κα Δρέττα στην εκπομπή Ακραία Φαινόμενα το συγκεκριμένο σποτ είναι το πρώτο από μια σειρά σποτ που θα γίνουν για τον Τουρισμό και δόθηκε δωρεάν στο κράτος.

Σκοπός του σποτ ήταν να αντιμετωπίσει με σεβασμό και συναίσθηση τους ανθρώπους που δεν θα καταφέρουν να ταξιδέψουν φέτος στην Ελλάδα για διακοπές.

Τέλος, επιβεβαίωσε ότι η παραλία που έκανε όλους να αναρωτιούνται πού είναι, είναι παραλία της Ευβοίας, ωστόσο είπε πως αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Στο σποτ για τον Τουρισμό φαίνεται μια μαγευτική παραλία με καταγάλανα νερά η οποία έχει τραβήξει την προσοχή πολλών με αποτέλεσμα να την αναζητούν.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε μεγάλη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το πού βρίσκεται η συγκεκριμένη παραλία με τις επικρατέστερες υποψήφιες παραλίες να ήταν το Μαραθoνήσι στη Ζάκυνθο και το Μαρμάρι στην Εύβοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr