Την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση, στον Χολαργό, πραγματοποίησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Πάμε με δύναμη! Για την Ελλάδα, Για το ΠΑΣΟΚ. Λογική, μετριοπάθεια, κράτος δικαίου, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, ευημερία. Πατριωτισμός. Αυτός είναι ο ιστορικός μας ρόλος», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος στον Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ψήφος ευγνωμοσύνης, υπάρχει ψήφος προσδοκίας για να συνεχίσει με το χαρακτηριστικό «εμείς μάθαμε και την ψήφο αχαριστίας», δείχνοντας όλα εκείνα τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πλέον πολιτεύονται είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ είτε με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε τους ψηφοφόρους να ψηφίζουν μαζικά ΠΑΣΟΚ γιατί είναι το μόνο αυθεντικό κεντρώο και κεντροαριστερό κόμμα που αποτελεί φίλτρο απέναντι στη δεξιά και την αριστερά. Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία υποστήριξε ότι «τίποτε δεν θα χαρίσουμε στη Νέα Δημοκρατία για να κάνουμε τη χάρη στους λαϊκιστές», ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του δήλωσε ότι «όλοι έχουμε αντιπάλους, εγώ έχω εχθρούς, τον ΣΥΡΙΖΑ. Με θεωρούν εμπόδιο στα πολιτικά τους σχέδια».

Κλείνοντας ο Α.Λοβέρδος ζήτησε από τους πολιτικούς του φίλους «να του δώσουν δύναμη». «Ταύτισα  τη ζωή μου με αυτό το κόμμα. Πάμε μαζί για την Ελλάδα μας» χαιρέτισε την προεκλογική του ομιλία στο Χολαργό.