Λοβέρδος: Ο Τσίπρας ψεύδεται όπως αναπνέει

40
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Λοβέρδος: Ο Τσίπρας ψεύδεται όπως αναπνέει

«Ο κ. Τσίπρας μπορεί ελεύθερα επειδή είναι ένας άνθρωπος που ψεύδεται όπως αναπνέει να λέει ό,τι θέλει», υποστήριξε ο Ανδρέας Λοβέρδος
«Οκ. Τσίπρας μπορεί ελεύθερα επειδή είναι ένας άνθρωπος που ψεύδεται όπως αναπνέει να λέει ότι θέλει. Εγώ όμως δεν μπορώ να το κάνω αυτό και κοίταξα με πραγματική περιέργεια στην αρχή αλλά μετά με χιούμορ την απόπειρα του να βρεθεί κατηγορούμενος», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας την Πέμπτη στον realfm 97,8.

«Πάσχισε να βρεθεί σε θέση αμυνομένου και διωκομένου πολιτικώς. Δεν θα του κάνουμε και δώρο τώρα. Νομικά δεν υπάρχει προϋπόθεση και πολιτικά δεν θα κάνω εγώ το λάθος με την εμπειρία που έχουμε να πάμε με πολιτικές υποθέσεις, να κάνουμε αυτό που θέλει ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έχει πολιτική ατζέντα και ψάχνει να βρει την ατζέντα του διωκομένου. Ήμουν ο πρώτος που είχα πει ότι δεν πρέπει να επεκταθεί», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος.

Στο ερώτημα γιατί τον ξεχώρισαν στην υπόθεση Novartis από τους άλλους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής απάντησε: «Γιατί έπρεπε ένας πολιτικός που δεν είναι στο κυβερνητικό κόμμα -δεν έχει εξουσία σήμερα, ένας πολιτικός ο οποίος είναι σε κόμμα αδύναμου κρίκου- , να νομιμοποιήσει δια αυτής της μεθόδου, και για λίγους μήνες ακόμα γιατί αυτό τελειώνει, τις παρανομίες δύο ετών».

«Τι ντροπή, τι προσβολή και τι θα γίνει όταν τελειώσει αυτή η ιστορία σε λίγους μήνες και θα βρεθούν εκτεθειμένοι όλοι αυτοί που παρήγαγαν αυτές τις προσβλητικές φράσεις. Ντροπή και προσβολή να καταλήγουμε σε τέτοια πράγματα έχοντας καταχραστεί την εξουσία τους επανειλημμένα, αυτά να διαβιβάζονται στη Βουλή, να γίνονται δημοσιογραφικές συζητήσεις. Τι ντροπή και τι προσβολή, τι θα πουν όταν τελειώσει αυτή η ιστορία, τι θα πουν; Δεν έχω να πω κάτι, εγώ τα είπα όλα στις μηνύσεις μου», είπε ο κ. Λοβέρδος σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Αυγή» που αναφέρει ότι κατηγορείται για το κακούργημα της δωροληψίας πολιτικού προσώπου κατ’ εξακολούθηση.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr