Λήξης συναγερμού: Βρήκε κόμμα η Ραχήλ Μακρή

by MANIFESTO

Αντε και στη Βουλή! Δεν θα είναι η πρώτη φορά για την πρώην βουλευτή που ξεκίνησε από το πλευρό του Πάνου Καμμένου (είχε δει φως και μπήκε τότε, αναγνώρισε και εκείνος την αξία της, έγινε το αλισβερίσι), κρεμάστηκε στα κάγκελα της ΕΡΤ δίπλα δίπλα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, πέρασε και από τον Αλέξη Τσίπρα (ένα πράγμα σαν τον Μάρτη και τη Σαρακοστή), έκανε στάση στη ΛΑΕ του Λαφαζάνη, πέρασμα από την Πλεύση Ελευθερίας και εν τέλει έφτιαξε -για λίγο- δικό της κόμμα.

Η πολύπειρη – σε κόμματα- Ραχήλ Μακρή βρήκε τον σχηματισμό που την εκφράζει και συστρατεύεται με αρχηγό τον “καπετάνιο” Γιώργο Τράγκα. Το αποκάλυψε και μια ανάταση νιώσαμε. Είναι και η ελπίδα πως οι Έλληνες θα εκπροσωπηθούν πάλι από άξιους βουλευτές που δεν προσκυνάνε!

Μέχρι ώρας πάντως το κόμμα Τράγκα αποδεικνύει πολυσυλλεκτικό και υπό την σκέπη του ήδη βρίσκονται δυο άλλα κόμματα. Οι Χριστιανοδημοκράτες του Νικολόπουλου και τώρα το Μέτωπο Νίκης της Μακρή. Άντε να τα βρει και με τους κάποτε “καραμανλικούς” να μας φύγει το άγχος για το πολιτικό μέλλον του Αντώναρου.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα