Λιάγκας: Η ντροπή ντροπή δεν έχει…

by athina

Με μια «μισή» συγγνώμη και με δικαιολογίες που απλώς έκαναν ακόμη χειρότερη τη μισογυνική αντιμετώπιση του θέματος, ο Γιώργος Λιάγκας και το πάνελ του προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να δικαιολογηθούν για τον άθλιο τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν το περιστατικό με την ασέλγεια σε βάρος φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Αφού αρχικά, μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό ενός φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη συμφοιτήτριάς του στο πανεπιστήμιο λέγοντας ότι «ήθελε να εκτονωθεί», η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα θεώρησε ότι η σωστή αντιμετώπιση ήταν να «διακωμωδήσουν» το θέμα, με το «χιούμορ» που νόμιζαν ότι διαθέτουν, στη συνέχεια προσπάθησαν να απολογηθούν με επιχειρήματα που αν δεν ήταν τραγικά θα ήταν αστεία.

Δείτε πώς παρουσίασαν το θέμα αρχικά:

https://www.youtube.com/watch?v=Q_Fk9sl7BNo

Ο Γιώργος Λιάγκας και οι (γυναίκες) συνεργάτες του ανέφεραν μεν, εκ των υστέρων, ότι ήταν απολύτως κατακριτέα και καταδικαστέα η πράξη του φοιτητή, προέβαλλαν στη συνέχεια το φαιδρό επιχείρημα ότι «έτσι θα σχολίαζαν το θέμα σε μια παρέα»!

Δηλαδή, για τα μάτια του κόσμου (από τον οποίο υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις) αναγκάστηκαν να δηλώσουν μετανιωμένοι για τους χειρισμούς τους, αλλά στην πραγματικότητα τα ίδια θα έλεγαν στην παρέα τους…

Ντροπή και μόνο και για τους ίδιους και για τον ΣΚΑΪ που φιλοξενεί τέτοια «πρότυπα», που μόνο κακό κάνουν στην εικόνα ενός καναλιού που διακρίνεται για το σοβαρό και ενημερωτικό προφίλ του.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα