Ο Παναθηναϊκός υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα ενάντια στο Βόλο για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της SUPER LEAGUE και νιώθει πιο κοντά την ανάσα… των υπόλοιπων διεκδικητών του τίτλου του πρωταθλητή.

Όπως έχει συμβεί πολλές φορές φέτος οι «πράσινοι» κέρδισαν στις καθυστερήσεις πέναλτι (σωστή η υπόδειξη του διαιτητή), όμως ο Κλέιμαν απέκρουσε την εκτέλεση του Σπόραρ στο 90+7′ και οι Θεσσαλοί έφυγαν αλώβητοι από τη Λεωφόρο.

Οι γηπεδούχοι παραμένουν πρώτοι στη βαθμολογία με 63 βαθμούς και περιμένουν τα αποτελέσματα των αγώνων ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – Άρης για να δουν αν θα μειωθεί η διαφορά, ενώ ο Βόλος είναι 6ος με 40 βαθμούς και ευελπιστεί σε ήττα του ισόβαθμού του Άρη για να έχει ελπίδες για έξοδο στα κύπελλα Ευρώπης.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ (77′ Κουρμπέλης), Τσέριν (80′ Βέρμπιτς), Μαντσίνι (Κλεϊνχέισλερ), Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης (67′ Σπόραρ).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Κάτσε (74′ Μπαριέντος), Τσοκάνης, Γκάγκι (85′ Μεταξάς), Ντέλετιτς, Τάχατος (70′ Πίρες), Οζέγκοβιτς.