Λίγες ώρες απομένουν για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στη Zalgirio Arena για την 25η αγωνιστική της Euroleague. 

Ο ΟΠΑΠ και το Πάμε Στοίχημα, Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ακολούθησαν την ομάδα στην προετοιμασία της και το OPAP NEWS δημοσιεύει αποκλειστικές δηλώσεις από το Κάουνας. 

Λίγο πριν την προπόνηση στη Zalgirio Arena, ο ΟΠΑΠ εξασφάλισε αποκλειστικές συνεντεύξεις των Μάριους Γκριγκόνις και Ματίας Λεσόρ. 

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις «ελληνικές» συνήθειες που έχει υιοθετήσει, για τη σχέση του με την ελληνική μουσική, καθώς και για το αν έχει σκεφτεί πώς θα πανηγυρίσει το πολυπόθητο 7ο αστέρι σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κατακτήσει εφέτος τη Euroleague. 

Ο κορυφαίος finisher (με βάση τα στατιστικά της Euroleague), Ματίας Λεσόρ, τραγούδησε το αγαπημένο του σύνθημα του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε ποιο είναι το γούρι του πριν από τα ματς, ενώ έδωσε και μια υπόσχεση σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός πανηγυρίσει εφέτος την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού.