Η ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Action 24 για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την Ευρώπη σήμερα. Αναφέρθηκε στην ισλαμοποίηση της ηπείρου και την ανάγκη προστασίας των πολιτών, τονίζοντας ότι «οι γυναίκες και τα παιδιά δεν είναι ασφαλείς». Παράλληλα, σχολίασε τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ, επισημαίνοντας ότι «μας θυμίζει ποιος ελέγχει την κοινωνία». Μέσα από την εμφάνισή της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ανέδειξε τα πραγματικά προβλήματα της Ευρώπης και την ανάγκη για λογική και ασφάλεια στις κοινωνίες μας.

Στις δηλώσεις της, η κα Λατινοπούλου τόνισε την αύξηση της εγκληματικότητας και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες, ιδιαίτερα οι γυναίκες και τα παιδιά. Αναφέρθηκε επίσης στην ισλαμοποίηση των ευρωπαϊκών κοινωνιών και στην ανάγκη να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Επιπλέον, μίλησε για τη δολοφονία του Κερκ, περιγράφοντάς την ως τραγικό παράδειγμα της αδιαφορίας της Αριστεράς για την ασφάλεια των πολιτών, και επισήμανε την ανάγκη να υπάρχει λογική και προστασία στην κοινωνία απέναντι σε τέτοιες απειλές.

Μέσα από τις δηλώσεις της, η Λατινοπούλου δεν περιορίστηκε σε μια απλή περιγραφή των προβλημάτων. Αντιθέτως, επιχειρεί να δώσει πλαίσιο κατανόησης και δράσης, εξηγώντας γιατί η ασφάλεια των πολιτών, η προστασία των γυναικών και των παιδιών, αλλά και η αντιμετώπιση της ισλαμοποίησης αποτελούν ζητήματα πρώτης προτεραιότητας για την Ευρώπη. Η τηλεοπτική της παρέμβαση δημιουργεί έναν διάλογο για την πραγματική κατάσταση της κοινωνίας και καλεί σε προσεκτική σκέψη και υπεύθυνη δράση απέναντι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ήπειρος σήμερα.

Η δήλωση

Κατά την τηλεοπτική της εμφάνιση στο Action 24, η κ. Λατινοπούλου, επεσήμανε πως «Αυτό το οποίο έζησα προσωπικά στην Ισπανία, ήταν κάτι το απίστευτο. Μπροστά σε 10.000 κόσμο μιλήσαμε για τα πραγματικά προβλήματα της Ευρώπης, για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης, για την αύξηση της εγκληματικότητας, για το ότι οι γυναίκες πλέον δεν είναι ασφαλείς, τα παιδιά δεν είναι πλέον ασφαλή στις γειτονιές τους και φυσικά, για την δολοφονία του Τσάρλι Κερκ. Ενός ανθρώπου υπόδειγμα, ενός οικογενειάρχη που άφησε πίσω του 2 ορφανά παιδιά, γιατί η Αριστερά τον δολοφόνησε. Αυτή είναι η αλήθεια - Κατέρριπτε την επιχειρηματολογία τους, κατέρριπτε την παράνοια της Αριστεράς, κατέρριπτε την παράνοια των 52 φύλων. Έλεγε ότι η ισλαμοποίηση στις χώρες είναι κίνδυνος και ότι πρέπει να τελειώνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα (...) τον δολοφόνησαν ακριβώς για αυτόν τον λόγο - Έχουμε ανθρώπους -τι ανθρώπους; υπανθρώπους ουσιαστικά-, να βγαίνουν και να χαίρονται και να πανηγυρίζουν με τη δολοφονία του Κέρκ».

Δείτε το βίντεο