Λ. Αυγενάκης: Περιοδείας …συνέχεια με συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγιάς

by news

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα, είχε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει στα μέσα Μαρτίου την Προγραμματική Σύμβαση για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Το έργο, προϋπολογισμού 516.026 ευρώ , του αναγκαίου εκσυγχρονισμού μιας εγκατάστασης ιδιαίτερα ενεργοβόρας και με σημαντικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, περιλαμβάνει:
⦁ Ηλεκτρομηχανολογικές παρεμβάσεις με ενεργειακή αναβάθμιση συστημάτων
⦁ θέρμανσης, ψύξης και εξαερισμού,
⦁ ζεστού νερού
χρήσης φωτισμού
⦁ Δράσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με εγκατάσταση συστήματος φωτοβολταϊκών συλλεκτών στη στέγη.

Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της ενεργειακής αναβάθμισης είναι 12 μήνες και θα ξεκινήσει αμέσως η δημοπράτησή του, μόλις δοθούν και οι τελευταίες εγκρίσεις από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ακολούθησε συνάντηση με εκπροσώπους αθλητικών φορέων της περιοχής και τους ευχαριστώ για τα καλά τους λόγια!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτησή του στα social media τόνισε: «Ξεχωριστά όμως ευχαριστώ τα τοπικά κομματικά μας στελέχη της ΔΗΜΤΟ. Μαχητές της πρώτης γραμμής. Τους ευχαριστώ και ως πρώην Γραμματέας του κόμματος μας αλλά και ως μέλος της κυβέρνησης με ΠΘ τον Κυριάκο Μητσοτάκη!»

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα