Μέσα από μία ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook αποχαιρέτησε και ευχήθηκε τα συλληπητήριά του ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης τον Παναγιώτη Χατζηνικολάου, πατέρα του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει στην αρχή του κειμένου που ανήρτησε: «Με οδύνη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Παναγιώτη Χατζηνικολάου. Ιστορικό στέλεχος της παράταξής μας, πορεύτηκε με αξιοπρέπεια στα κοινά αφήνοντας έντονη τη σφραγίδα του».

Στη συνέχεια επισημαίνει πως «ως βουλευτής επί 7 διαδοχικές θητείες, υπηρέτησε με πάθος τους συμπατριώτες του στον Έβρο και την Ορεστιάδα. Ενώ ως υπουργός Μακεδονίας - Θράκης και αναπληρωτής υπουργός Γεωργίας εργάστηκε για την πρόοδο της χώρας. Όπως έλεγε και ο ίδιος, "ύψιστη τιμή για έναν πολιτικό είναι να υπηρετεί όλους τους πολίτες με αυταπάρνηση και το απόλυτο καθήκον του είναι να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στον τόπο". Σε αυτό το καθήκον έμεινε πάντα πιστός. Για τη σεμνή και αποτελεσματική διαδρομή του θα τον θυμόμαστε με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη».

«Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του», καταλήγει στο τέλος της ανάρτησής του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης

«Με οδύνη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Παναγιώτη Χατζηνικολάου. Ιστορικό στέλεχος της παράταξής μας, πορεύτηκε με αξιοπρέπεια στα κοινά αφήνοντας έντονη τη σφραγίδα του. Ως βουλευτής επί 7 διαδοχικές θητείες, υπηρέτησε με πάθος τους συμπατριώτες του στον Έβρο και την Ορεστιάδα. Ενώ ως υπουργός Μακεδονίας - Θράκης και Αναπληρωτής Υπουργός Γεωργίας εργάστηκε για την πρόοδο της χώρας.

Όπως έλεγε και ο ίδιος, "ύψιστη τιμή για έναν πολιτικό είναι να υπηρετεί όλους τους πολίτες με αυταπάρνηση και το απόλυτο καθήκον του είναι να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στον τόπο". Σε αυτό το καθήκον έμεινε πάντα πιστός. Για τη σεμνή και αποτελεσματική διαδρομή του θα τον θυμόμαστε με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του».