Μία σημαντική ανακοίνωση για τη νεολαία έκανε στο τελευταίο βίντεό του στο κατ' εξοχήν νεανικό Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, το TikTok, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Πιο συγκεκριμένα, ενημέρωσε τους νεαρούς σε ηλικία φίλους του πως οι αιτήσεις για το Youth Pass παρατείνονται μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου. 

«Χωρίς καπέλο αυτή τη φορά θέλω να σας πω ότι το Youth Pass πήρε παράταση έως τις 12 Δεκεμβρίου», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. 

Πότε θα γίνουν οι πληρωμές για τα Youth Pass

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης, τόνισε για τον πρόσφατο αυξημένο αριθμό αιτήσεων: «Δεν ξέρω αν βοήθησε το χιούμορ, πάντως οι αιτήσεις αυξήθηκαν τις τελευταίες μέρες κατά 20.000».

Στη συνέχεια, κάλεσε το νεανικό κοινό του να προχωρήσει στην πραγματοποίηση της αίτησής του για να λάβει το Youth Pass: «Επομένως, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, κάντε το! Μπείτε στη σχετική πλατφόρμα, κάντε την αίτηση». 

Τέλος, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε, επίσης, πως όσοι έχουν κάνει ήδη τις αιτήσεις τους, η πληρωμή θα ξεκινήσει στις 10 Δεκεμβρίου: «Για εσάς που ήδη έχετε κάνει την αίτησή σας, η πρώτη πληρωμή θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου και η δεύτερη στις 21 Δεκεμβρίου». Φυσικά, από το βίντεο δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Πίνατ, ο οποίος εμφανίζεται στο φινάλε, με τον πρωθυπουργό να τον ρωτάει πού είναι το δικό του «καπέλο». 

@kyriakosmitsotakis_ ❗️Παράταση μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου❗️#youthpass ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis