Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των ομίλων στα Κύπελλα Ευρώπης έχει ξεκινήσει. Από σήμερα έως την Πέμπτη διεξάγεται η 5η αγωνιστική με πολλά κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση.

Στο Champions League ξεχωρίζουν οι σημερινοί αγώνες του 6ο ομίλου Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45) και του 8ου ομίλου Τσέλσι-Γιουβέντους (22:00), καθώς και το αυριανό παιχνίδι (22:00) του 1ου ομίλου, Μάντσεστερ Σίτι-Παρί Σεν Ζερμέν (22:00).

Καθοριστικής σημασίας είναι και οι αγώνες που δίνουν την Πέμπτη οι δύο ελληνικές ομάδες. Στο Europa League ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη (22:00) τη Φενερμπαχτσέ και στο Conference League ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Μπρατισλάβα (19:45) τη Σλόβαν.

 Επιλογές για κόρνερ, κάρτες και σκόρερ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι-Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι-Παρί Σεν Ζερμέν.

Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι και αυτές για τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον παίκτη που θα πετύχει χατ-τρικ, το σύνολο των κόρνερ, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, τον νικητή των κόρνερ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal.

Ειδικά στοιχήματα για το Champions League

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και σε ειδικά στοιχήματα για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Προσφέρονται επιλογές για τα Over/Under συνολικά γκολ των 8 σημερινών και των 8 αυριανών αγώνων, τα Over/Under συνολικά γκολ του 1ου ημιχρόνου στα ίδια παιχνίδια, καθώς και για το αν θα σημειώσουν περισσότερα τέρματα (με χάντικαπ γκολ) σήμερα και αύριο, οι γηπεδούχες ή οι φιλοξενούμενες ομάδες.

Όλη η στοιχηματική εμπειρία σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ

 Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.