Ο Τσίπρας προσπαθεί σαν τη σουπιά να ρίξει μελάνι αφενός για να κρυφτεί και αφετέρου για να κρύψει τα μαύρα του τα χάλια.

Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ, σαν κύμβαλα αλαλάζοντα, σπάνε το lockdown και περηφανεύονται κιόλας για την αντικοινωνική συμπεριφορά τους.

Ο Τσίπρας προσπαθεί σαν τη σουπιά να κρυφτεί για να μην απαντήσει… τι έκανε στον “πόλεμο” με τις τηλεοπτικές άδειες ο συνεργάτης του Νίκος Παππάς;

Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ, σαν κύμβαλα αλαλάζοντα, προσπαθούν με fake news να κοροϊδέψουν την κοινωνία. Χθες για παράδειγμα ο επικεφαλής της Κουμουνδούρου επανάλαβε το χοντροκομμένο ψέμα του ότι η κυβέρνηση “μειώνει τον αριθμό των εισακτέων στα πανεπιστήμια” για να τους “στείλει στην αγκαλιά των σχολαρχών”.

Ο Τσίπρας προσπαθεί σαν τη σουπιά να κρύψει την πολιτική του γύμνια κοροϊδεύοντας… εαυτόν και αλλήλους για το πόσο “χάλια” τα πήγε η κυβέρνηση με τους εμβολιασμούς, όταν η χώρα μας βρίσκεται στην 4η θέση μεταξύ των 27 χωρών της ΕΕ στον αριθμό εμβολιασμένων ανά 100.000 κατοίκων, ενώ με ποσοστό 16,1% η Ελλάδα κατατάσσεται στην 5η θέση όσον αφορά στον αριθμό πολιτών που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό.

Τέλος, Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ, σαν κύμβαλα αλαλάζοντα, “απειλούν” την κυβέρνηση ότι μετά το lockdown που έσπασαν στη συνεδρίαση της ΚΟ το ίδιο θα κάνουν και στην ολομέλεια. Γράφοντας έτσι στα παλιά τους τα παπούτσια τους υγειονομικούς κανόνες που ισχύουν για τον… λαουτζίκο.

Συμπέρασμα: Ένας άδειος (πολιτικός) τενεκές το μόνο που μπορεί να κάνει είναι περισσότερο θόρυβο. Κι ο Τσίπρας κάνει πολύ θόρυβο…