Το δρόμο της επιστροφής, δίνοντας ραντεβού στα μπλόκα, όπου θα αποφασίσουν με ποιο τρόπο θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, παίρνουν οι αγρότες. Με τα τρακτέρ αναχωρούν συντεταγμένα από το Σύνταγμα, όπου πραγματοποίησαν χθες συλλαλητήριο, ενώ όσοι είχαν φτάσει στην Αθήνα με λεωφορεία αναχώρησαν χθες το βράδυ.

Επί ποδός είναι η Τροχαία Αττικής, ενώ σε ισχύ βρίσκονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, λόγω της αποχώρησης των τρακτέρ, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα τρακτέρ: Πανεπιστημίου-Πλ. Ομονοίας-Αγ. Κωνσταντίνου-Πλ. Καραϊσκάκη-Αχιλλέως-Λ . Αθηνών-Λ. Κηφισού.

Αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα, όπου θα ενημερωθούν οι αγρότες για τα αποτελέσματα του συλλαλητηρίου και στη συνέχεια θα ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Πάντως, όπως ανέφεραν αγρότες από τη Θεσσαλία, για την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται το ραντεβού με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Εκεί θα συζητηθούν όπως είπαν ζητήματα που αφορούν τον κάμπο της Θεσσαλίας, ο οποίος επλήγη από τη θεομηνία «Ντάνιελ».