Κρίσιμες εκλογές στα κατεχόμενα και οι ευθύνες των Ελληναράδων

by news

Δεύτερος γύρος των εκλογών στα κετεχόμενα της Κύπρου και είμαι βέβαιος ότι σε όσους σε Λευκωσία και Αθήνα «ξύνιζε» ο Ακιντζί, αναφέρομαι στους «έχει ο θεός και βλέπουμε» και από τότε κάθε σχέδιο είναι χειρότερο απ’ το προηγούμενο, τώρα έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Για να μην πω ότι έχουν βγάλει τη γλώσσα τους και γλείφουν τον Ακιντζί.

Είναι προφανές ότι εφόσον χάσει ο Μουσταφά Ακιντζί και κερδίσει ο «μπάτλερ» του Ερντογάν κατά κόσμο Τατάρ, τότε να δούμε που θα τρέχουν να κρυφτούν όλοι αυτοί που κατηγορούσαν όλους τους άλλους για «ενδοτικούς» κρατώντας 47 χρόνια το κυπριακό
ζήτημα τυράκι στα δόντια της Τουρκίας. Σε κάθε περίπτωση κρίσιμες και καθοριστικές οι εκλογές στα κετεχόμενα, αλλά φοβάμαι ότι ορισμένοι δεν έχουν βάλει μυαλό. Σκέφτονται με φαντασιώσεις και ενεργούν με αυταπάτες, όπως όλο το προηγούμενο διάστημα που με κάποιες μικρές αβαρίες θα μπορούσαν με τον μετριοπαθή Ακιντζί να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιούσε και τις δύο πλευρές.

Τώρα με τον Τατάρ όχι μόνο δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, αλλά είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο εκλεκτός του Ερντογάν να προσαρτίσει τη Βόρεια Κύπρο στην Τουρκία. Θυμίζω ότι μετά από κάτι τέτοιες εθνικές μαγκιές της κυβέρνησης «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», οι τουρκοκύπριοι προχώρησαν στην ανακήρυξη του ψευδοκράτους. Ας ελπίσουμε ότι ο Ακιντζί θα κάνει το θαύμα και θα χαλάσει τα σχέδια του Ερντογάν, τα οποία ενίσχυσαν οι άφρονες εθνικόφρονες σε Κύπρο και Ελλάδα.

Easy Writer

Σχετικα Αρθρα