Τα πιο εντυπωσιακά κοστούμια του Μπρόντγουεϊ, της μικρής και της μεγάλης οθόνης παρουσιάζονται σε έκθεση στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Στην έκθεση «Showstoppers! Spectacular Costumes from Stage & Screen» που εγκαινιάστηκε την περασμένη Τετάρτη οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά κάποια από τα πιο εμβληματικά κοστούμια στην ιστορία της ψυχαγωγίας, από τα μιούζικαλ «Χάμιλτον», «Το Φάντασμα της Όπερας», την ταινία «Πυρετός το Σαββατόβραδο», τη σειρά «Η Υπέροχη Κυρία Μέιζελ».

Στην έκθεση προβάλλονται αποκλειστικές εικόνες από τη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ «No Time to Die» και το φιλμ για τη ζωή της Αρίθα Φράνκλιν «Respect» και ενδυματολόγοι και ειδικοί παρουσιάζουν τη διαδικασία δημιουργίας κοστουμιών και τις τεχνικές τους.

Η έκθεση «Showstoppers! Spectacular Costumes from Stage & Screen» αναδεικνύει την απίστευτη και συχνά μη αναγνωρισμένη συνεισφορά των ενδυματολόγων στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, προβάλλει την τέχνη τους και τις λεπτομέρειες των δημιουργιών τους, που συνήθως δεν διακρίνονται από τη θεατρική σκηνή ή την οθόνη, αναφέρουν οι διοργανωτές της.