Κορωνοϊός: Το μήνυμα του πρώτου ασθενή που πήρε εξιτήριο από το ΠΓΝΑ- «Νίκησα το θεριό»

21

Με ένα μήνυμα στο facebook ανακοίνωσε την έξοδό του από το νοσοκομείο ο πρώτος ασθενής θετικός στον κορωνοϊό που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Όπως αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ΝΙΚΗΣΑ ΤΟ ΘΕΡΙΟ.!!!!!!! κάναμε δύο φορές το τεστ και βγήκε αρνητικό. Πλέον ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ !!!!!!!»,αναφέρει στο μήνυμα του στο facebook, ο 43χρονος ο οποίος ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα που νοσηλεύτηκε για 14 ημέρες στο ΠΓΝΑ .
Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας,τα εκατοντάδες μηνύματα στήριξης, μου έδωσαν μεγάλη δύναμη ώστε να ανταπεξέλθω σε αυτην την δύσκολη μαχη, αυτές τις 14 μέρες παραμονής μου στο νοσοκομείο.
Πάνω απ’ όλα όμως να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΓΝΑ. Αυτοί οι άνθρωποι αφήνοντας πίσω τις οικογένειές τους και με ρίσκο την ζωή τους όχι μόνο μου παρείχαν άριστη φροντίδα,άλλα μου έδιναν και θετική ενέργεια και μου ανέβαζαν την ψυχολογία.
Είναι πραγματικοί ΉΡΩΕΣ.!!!!! Ευχαριστώ πολύ τον Δ/ντή της ΜΕΛ Γιατρό κ. Παναγόπουλο που ακούραστος όλη μέρα κάθε μέρα δίνει μάχη μαζί με τον βοηθό του ειδ. γιατρό κ. Πετράκη καθώς και τους Στρ. Ιατρούς κ.Μίχο και κ.Παπάζογλου που πρώτοι κατάλαβαν τι συμβαίνει και ενήργησαν άμεσα.
Αγαπητοί φίλοι μπορούμε να νικήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, κάνοντας κάτι κάτι απλό αλλά τόσο σημαντικο. «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr