Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Κιλκίς βρέθηκαν μπροστά σε μία αρμαθιά από κλαδιά με φούντες κάνναβης κατά την έρευνα που έκαναν σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού ενός 62χρονου Έλληνα στην περιοχή της Κρύας Βρύσης στην Πέλλας, ακολουθώντας πληροφορίες που είχαν.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, βρήκαν να κρέμονται από τα δοκάρια της ξύλινης οροφής πλήθος κλαδιά που το συνολικό τους βάρος έφτανε τα τρία κιλά και 121 γραμμάρια, τα οποία ο ένοικος είχε βάλει για αποξήρανση. Οι ποσότητες της κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ ο 62χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση. Η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστεί η χασισοφυτεία από την οποία προέρχονταν τα ευρήματα.

Τρία δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε το 1,50 μέτρο, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή του Πύργου, όπου έκαναν έρευνα το πρωί της Πέμπτης. Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.