Εισόδημα για έναν ολόκληρο χρόνο έχουν εξασφαλίσει περισσότεροι από 300 τυχεροί παίκτες του ανανεωμένου ΛΟΤΤΟ, από τις 5 Οκτωβρίου μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα, 330 νικητές της δεύτερης κατηγορίας του παιχνιδιού, πρόβλεψαν σωστά 5 αριθμούς και λαμβάνουν ήδη 1.000 ευρώ κάθε μήνα για 1 χρόνο.

image002-0Mhoa.png

«Σε κάθε κλήρωση του ΛΟΤΤΟ οι παίκτες διεκδικούν μέχρι και 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια. Εκτός από το μεγάλο έπαθλο που μοιράζει το παιχνίδι σε όποιον προβλέψει σωστά τους 6 αριθμούς της κληρωτίδας, σταθερές μηνιαίες καταβολές λαμβάνουν και οι νικητές της δεύτερης κατηγορίας, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τους 300», αναφέρει η κα Νικολέττα Αρμενιάκου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στην Κέρκυρα.

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 22:00 οι κληρώσεις

image003-D66VD.png

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα έπαθλα του ΛΟΤΤΟ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr, κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Η επόμενη κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 22:00, με την κατάθεση δελτίων να ολοκληρώνεται  στις 21:30.

«Οι πελάτες του καταστήματος μας έδειξαν το ενδιαφέρον τους για το ΛΟΤΤΟ από την πρώτη ημέρα ανανέωσης του και από τότε βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις επιλογές τους. Αρκετοί μάλιστα δοκίμασαν για πρώτη φορά την τύχη τους στο παιχνίδι, καθώς το μεγάλο έπαθλο είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Τα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος έχοντας εξασφαλίσει 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια, είναι αμέτρητα», τονίζει.

Κέρδη και στις μικρότερες κατηγορίες

image004.png

Εκτός από τις δύο πρώτες κατηγορίες, στις οποίες οι νικητές λαμβάνουν κέρδη με σταθερές μηνιαίες καταβολές, οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ κερδίζουν ποσά και στις μικρότερες κατηγορίες, τα οποία καταβάλλονται εφάπαξ. «Οι νικητές στην τρίτη κατηγορία του παιχνιδιού, με 4 σωστές προβλέψεις αριθμών, κερδίζουν 30 ευρώ, ενώ με 3 σωστούς αριθμούς κερδίζουν 2 ευρώ. Επιπλέον, για πρώτη φορά όσοι προβλέπουν σωστά 2 αριθμούς κερδίζουν 1 ευρώ. Οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ μπορούν να σκανάρουν τα δελτία τους μέσα από το OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει και ταυτόχρονα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», υπογραμμίζει η κα Αρμενιάκου.