Μετά το σάλο που προκλήθηκε και την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη κατέβασε την κατάπτυστη ανάρτηση με την οποία αναδημοσίευε πρωτοσέλιδο από το Μακελειό γράφοντας μάλιστα ««συγγνώμη αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».

Το ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε ανοιχτά την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας την ηγεσία του να πάρει θέση και να διευκρινίσει αν μετά από αυτό θα παραμείνει στα ψηφοδέλτια του κόμματος, ενώ στο διαδίκτυο υπήρξαν έντονες αντιδράσεις πολύ δε περισσότερο μετά τις ανακοινώσεις περί αναπαραγωγής χυδαίων fake news.

Αυτο που προκαλεί εντύπωση είναι αφενός ότι η ίδια επιχειρεί με ένα tweet λίγων λέξεων να κλείσει άρον άρον το θέμα αφετέρου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε οποιαδήποτε σχετική αναφορά έχοντας δώσει όπως φαίνεται βάρος στην έκδοση ανακοινώσεων για το… Σουδάν και να εμπλέξει στον εκεί εμφύλιο τον… Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

H υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέβασε την ανάρτηση γράφοντας:

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε»

Πάντως η ανάρτησή της χαρακτηρίστηκε ως χυδαία και πρέπει να σημειωθεί πως κατέβηκε μετά από τον σάλο και τις αντιδράσεις που υπήρξαν.