«Καρφιά» Μέσι στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα: «Μας έβαλαν στο στόχαστρο»

by Christos

Την αντίδραση των παικτών της Μπαρτσελόνα, δια στόματος Λιονέλ Μέσι, προκάλεσαν οι διαρροές από πλευράς διοίκησης, ότι οι ποδοσφαιριστές δεν δέχονται τις μειώσεις μισθών που τους προτάθηκαν, λόγω της αναστολής των δραστηριοτήτων της ομάδας εξαιτίας της πανδημίας.

Μέσω μηνύματος που ανέβασε στα social media, ο Αργεντινός σταρ γνωστοποιεί ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δέχθηκαν μείωση αποδοχών κατά 70%, για το διάστημα που διαρκεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Ισπανία, αλλά και ότι προτίθενται να καλύψουν το σύνολο της μισθοδοσίας του προσωπικού γι αυτό το διάστημα. Τονίζει μάλιστα ότι «… αν η συμφωνία καθυστέρησε για μερικές ημέρες, αυτό οφείλεται απλά στο ότι αναζητούσαμε μία φόρμουλα να βοηθήσουμε τον σύλλογο και τους υπαλλήλους του αυτή τη δύσκολη περίοδο».

Παράλληλα, όμως, ο Μέσι είχε και ένα ξεκάθαρο και αιχμηρό μήνυμα προς τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, με βασικό αποδέκτη (αν και δεν τον κατονομάζει) τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιόσεπ Μαρία Μπερτομέου: «Δεν παύει να μας εκπλήσσει ότι μέσα στο σύλλογο υπάρχουν αυτοί που προσπαθούν να μας βάλουν στο στόχαστρο και να προσθέσουν πίεση για κάτι που εξ αρχής ξέραμε ότι θα κάνουμε», αναφέρει ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα».

Σχετικα Αρθρα