«Καρφιά» Φλωρίδη προς ΚΙΝΑΛ για άσυλο: Δε βγάζω άκρη, σταματήστε να κοροϊδεύετε ….

103
O Γιώργος Φλωρίδης στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015. Με τον Γιώργο Φλωρίδη συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ανακοίνωσε ότι θα είναι ο επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κινήματος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Εκνευρισμένος εμφανίζεται ο Γιώργος Φλωρίδης για τη στάση που κρατάει το ΚΙΝΑΛ απέναντι στο θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου.

Με ανάρτησή του στο facebook βάζει τα πράγματά στη θέση τους για το τι πρέπει να γίνει από την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, καθώς όπως παραδέχεται παρά τον καταιγισμό σχετικών μηνυμάτων συνεχίζει να μην καταλαβαίνει τι λένε…

Η ανάρτηση του Γ. Φλωρίδη στο facebook:

Έχει έρθει στο mail μου το 300ό μήνυμα από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για το θέμα του Πανεπιστημιακού ασύλου και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι λένε, γιατί όλα παραπέμπουν σε κάποιες δηλώσεις της ηγεσίας, από τις οποίες δεν βγάζω άκρη.

Παιδιά, για να μην κουράζεστε υπάρχει μόνο μια σαφής διατύπωση που μπορείτε να κάνετε, αν σέβεστε στοιχειωδώς τον εαυτό σας και την ιστορία σας, και η οποία είναι η εξής:

“Το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ είναι υπέρ της επαναφοράς της σχετικής διάταξης του νόμου Διαμαντοπούλου, της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ/Γ. Παπανδρέου, με την οποία είχε καταργηθεί με τρόπο απόλυτο και ξεκάθαρο το λεγόμενο Πανεπιστημιακό άσυλο”.

Άλλωστε όταν ψηφίστηκε ο νόμος Διαμαντοπούλου, Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας ήταν η κ. Φώφη Γεννηματά.

Αυτά και σταματήστε επιτέλους τις δηλώσεις επί δηλώσεων και, κυρίως, σταματήστε να κοροϊδεύετε εαυτούς και αλλήλους.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr