Μήνυμα του 112 εστάλη σε όσους βρίσκονται στην περιοχή συνοικισμού Ελληνορώσων-Ποντιακά Ελευσίνας καλώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα λόγω πιθανής υπερχείλισης του ποταμού Σαρανταπόταμου, καθώς η κακοκαιρία σαρώνει την Αττική.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή συνοικισμού Ελληνορώσων - Ποντιακά Ελευσίνας, παραμείνετε σε ετοιμότητα λόγω πιθανής υπερχείλισης του ποταμού Σαρανταπόταμου. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Η συγκεκριμένη γειτονιά βρίσκεται κοντά σε σημεία όπου η ροή του ποταμού ενισχύεται σημαντικά όταν η κακοκαιρία πλήττει τον ορεινό όγκο. Οι κάτοικοι καλούνται να παραμείνουν σε ασφαλή σημεία και να παρακολουθούν διαρκώς τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.