Για συμπληρωματική απολογία είναι πολύ πιθανόν να οδηγηθεί σήμερα Τετάρτη ενώπιον των ανακριτικών αρχών η Εύα Καϊλή, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για ανατροπή των δεδομένων και τόνισε ότι ενημερώθηκε τηλεφωνικά αργά το βράδυ από την ίδια την ευρωβουλευτή πωε είναι πολύ πιθανό τελικώς σήμερα να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον των ανακριτικών Αρχών για συμπληρωματική απολογία

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, δεν είναι γνωστός ο λόγος της κλήσης της Εύας Καϊλή, αφού το σύστημα στο Βέλγιο είναι διαφορετικό από το ελληνικό και οι κατηγορούμενοι δεν έχουν γνώση των αδικημάτων για τα οποία καλούνται να δώσουν εξηγήσεις.

Όπως έχει γίνει γνωστό, αναμένεται να παραστούν για κατάθεση στην υπόθεση Qatargate, ο πατέρας της Εύας Καϊλής και ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, χωρίς να γνωρίζουν τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

επίσης ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος σημείωσε ότι η ακρόαση που θα κρίνει τη συνέχιση ή όχι της προφυλάκισης της Εύας Καϊλή θα πραγματοποιηθεί στις 19 ή στις 20 Ιανουαρίου.