Και νέα χυδαιότητα από τον Κούλογλου

481

Δεν έχει όρια η κατρακύλα κάποιων στον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι αδυνατούν να αντιληφθούν την ανεπάρκειά τους και υιοθετούν την χυδαιότητα. Στην αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας για την χυδαιότητα Κούλογλου στο twitter και το tvxs.gr, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε ταυτίζοντας το κόμμα της ΝΔ με τους εκτελεστές των 12 εργαζομένων στο Charlie Hebdo το 2015.

Τι όμως υποστήριξε το Μοσχάτο για να λάβει αυτή την απάντηση; Τα αυτονόητα και ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση: «Τις τελευταίες ώρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, επιδίδονται σε διαγωνισμό χυδαιότητας την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη με όλες της τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση γι’ αυτές τις χυδαιότητες. Αν δεν τις αποδοκιμάσει σημαίνει ότι τις υιοθετεί. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ενότητα κι ομοψυχία κι όχι μίσος και χυδαιότητα. Αλλά κάποιοι, όπως και στο παρελθόν, ποντάρουν στον πόνο μήπως κερδίσουν πολιτικούς πόντους. Ούτε ντράπηκαν, ούτε ντρέπονται!».

Ο Στέλιος Κούλογλου –άγνωστο για ποιο λόγο- κατάλαβε πως στοχοποιείται μέσω εκείνου «η ανεξάρτητη και πλήρης κάλυψη -και με χιούμορ, το χρειαζόμαστε πολύ- των εξελίξεων της πανδημίας από το Tvxs». Το πόσο ανεξάρτητο είναι το μέσο του Κούλογλου είναι αντικείμενο άλλης συζήτησης.

Το γεγονός όμως ότι κατάλαβε πως γίνεται απόπειρα λογοκρισίας των γελοιογραφιών επιτρέπει συμπεράσματα για την αντίληψη του ευρωβουλευτή ο οποίος σημειώνει πως «οι προηγούμενοι που το έκαναν αυτό ήταν κάποιοι τύποι που δολοφόνησαν τη συντακτική επιτροπή του Charlie Hebdo».

Προφανώς ο Κούλογλου είναι και υποστηρικτής της άποψης ότι ζούμε σε χούντα!