Και «αφανής» και «κρυφό ταλέντο» ο Ξανθός του… Πολάκη

45
Ξανθός: Μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Το ακούσαμε κι αυτό… Ο βουλευτής και τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, ο τέως «αφανής» ελέω Πολάκη υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ενημερώνεται καθημερινά για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία και την πορεία των κρουσμάτων από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Αυτονόητη η υποχρέωση του υπουργού μιας φιλελεύθερης δημοκρατικής κυβέρνησης να ενημερώνει, αν και μεταξύ μας δεν την έχει ανάγκη ο Ξανθός αφού έχει τον… Πολάκη.

Σοβαρά, τώρα, συγκινητικό το ενδιαφέρον του τέως υπουργού, αλλά πέραν της ενημέρωσης μαθαίνουμε ότι κάνει και προτάσεις με βάση… «τις γνώσεις που έχει αποκτήσει από την πολυετή παρουσία στο υπουργείο Υγείας», όπως αναφέρει η «Κρητική Επιθεώρηση».

Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς. Εκτός από «αφανής» ως υπουργός ο κ. Ξανθός λόγω κορωνοϊού μάθαμε ότι είναι και… «κρυφό ταλέντο»! Ελπίζουμε μόνο ο Κικίλιας να ακούει τις προτάσεις του από ευγένεια, γιατί αν λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψιν την… εμπειρία του, φοβόμαστε ότι θα σκάσει μύτη ο Πολάκης να δίνει εντολές στον Κικίλια…

Crepuscolo