Κλιμακώνονται οι επιθέσεις του ισραηλινού στρατού κατά της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι έπληξε «περίπου 150» θέσεις της Χεζμπολάχ μέσα σε 48 ώρες.
Νωρίτερα, σήμερα ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι μετά την ενεργοποίηση των συναγερμών πριν από λίγο σχετικά με την εισβολή εχθρικού αεροσκάφους στον εναέριο χώρο του Μαργκαλιώτ, εντοπίστηκε ύποπτος εναέριος στόχος στην περιοχή όπου δραστηριοποιούνται δυνάμεις του IDF στο νότιο Λίβανο. Ο στρατός του Ισραήλ ενημερώνουν ότι δεν υπάρχουν θύματα.
Στο μεταξύ, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν απόψε ότι έπληξαν «περίπου 150» θέσεις του φιλοϊρανικού λιβανικού κινήματος Χεζμπολάχ μέσα σε 48 ώρες στο νότιο Λίβανο, όπου ο πρόεδρος Ζοζέφ Αούν κατήγγειλε τις «αδιάκοπες ισραηλινές επιθέσεις, που μένουν ατιμώρητες» παρά την κατάπαυση του πυρός που υποτίθεται ότι βρίσκεται σε ισχύ. Μεταξύ των στόχων ήταν κυρίως «αποθήκες όπλων, επιτελεία και εκτοξευτήρες» πυραύλων ή ρουκετών, αναφέρεται σε ισραηλινή στρατιωτική ανακοίνωση.
Να σημειωθεί ότι από την αρχή του πολέμου στον Λίβανο στις 2 Μαρτίου, ο ισραηλινός στρατός έχει προκαλέσει συνολικά περισσότερους από 3.560 νεκρούς, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό των Αρχών. Από ισραηλινής πλευράς, 29 στρατιώτες και ένας πολίτης, εργολάβος του στρατού, έχουν σκοτωθεί στον Λίβανο, σύμφωνα με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.