Φορώντας ένα σκούφο του Άι-Βασίλη και μαρτυρώντας, έτσι, τη χαλαρή και γιορτινή του διάθεση, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα εμφανίστηκε σε ένα βίντεο που ανήρτησε στο X, μέσα από το οποίο έστειλε το δικό του μήνυμα για τη σημερινή ημέρα των Χριστουγέννων.

Όπως ανέφερε στο κείμενο που συνόδευε την ανάρτησή του, η χρονιά που πέρασε μας δοκίμασε όλους με πολλούς τρόπους, ενώ υπενθύμισε ότι το νόημα των Χριστουγέννων είναι στη δύναμη της κοινότητας, ευχόμενος παράλληλα στον κόσμο να περάσουν ήρεμες διακοπές.

Στο σύντομο μήνυμά του για την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων στο βίντεο που ανήρτησε, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ σημειώνει πως οι γιορτές είναι η εποχή της προσφοράς. Πέρα από την οικογένεια και τους φίλους, είναι ευκαιρία να προσφέρουμε και εμείς με κάποιο τρόπο στις κοινότητές μας, προσθέτει.

«Είτε βλέποντας πώς είναι ένα γείτονας, είτε εργαζόμενοι εθελοντικά για τη συλλογή τροφίμων και τη διανομή δώρων, το να είσαι μέρος μιας ευρύτερης κοινότητας όπου ο ένας υπολογίζει στον άλλο είναι το πνεύμα των γιορτών», λέει ο Μπαράκ Ομπάμα και στο τέλος, εκφράζει την επιθυμία του να βρεθεί πάλι με τον κόσμο που τον παρακολουθεί με τον νέο χρόνο, το 2024.