Στους στόχους της Ιntrakat αναφέρεται με κάθε ευκαιρία ο αντιπρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, Αλέξανδρος Εξάρχου, κάνοντας ειδική μνεία στην εξαγορά και την ενσωμάτωση της Ακτωρ.

Χαρακτηριστική είναι η σύγκριση μεταξύ με το 2022, όταν ο όμιλος είχε 59 έργα σε εξέλιξη, ενώ σήμερα είναι πάνω από 370. Επίσης, τότε ο όμιλος είχε κύκλο εργασιών 225 εκατ. ευρώ, ενώ τώρα ο συνδυαστικός κύκλος εργασιών αναμένεται να ξεπεράσει το 1 δισ. ευρώ, σε ετήσια βάση. Το 2022 είχε από 560 εργαζομένους, σήμερα διαθέτει 5.800 σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ η κεφαλαιοποίηση του ομίλου ανερχόταν σε 234 εκατ. ευρώ και σήμερα ξεπερνά τα 770 εκατ. ευρώ.

Τέλος, ενώ το 2022 το ανεκτέλεστο έφτανε το 1,3 δισ. ευρώ, σήμερα ξεπερνά τα 5 δισ. ευρώ και το βασικότερο, από ζημίες 19 εκατ. ευρώ πλέον ο όμιλος έχει γυρίσει σε κέρδη 23,2 εκατ. ευρώ (α’ εξάμηνο 2023). «Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ η πέμπτη εταιρεία της 7ης τάξης να γίνει η δεύτερη στην αγορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», προσθέτει ο κ. Εξάρχου. Ξεκαθαρίζει επίσης ότι οι μέτοχοι της Intrakat ήρθαν για να μείνουν και να ολοκληρώσουν το όραμά τους για τη δημιουργία της ισχυρότερης, της μεγαλύτερης και της υγιέστερης τεχνικής εταιρείας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.