Ένα απόσπασμα από τα πρακτικά της Βουλής της 16ης Οκτωβρίου του 2014 έφερε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Γιώργος Λυκουρέντζος μέσω ανάρτησής του με αφορμή το θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη που συνέπεσε με την ημέρα που η Βουλή ψηφίζει τον αποκλεισμό εγκληματικών οργανώσεων από τις εκλογές.

Το απόσπασμα αφορά περίοδο που η Χρυσή Αυγή απειλούσε και εκφόβιζε τους πάντες. Στο προεδρείο της Βουλής η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Κόλλια – Τσαρούχα που δεν του επέτρεπε να πάρει το λόγο επί προσωπικού. Κάτι που δεν πτόησε τον Μανούσο Βολουδάκη ο οποίος απάντησε σε έντονο ύφος απευθυνόμενος στους χρυσαυγίτες βουλευτές: «Εμένα δεν θα με φοβίσετε. Δεν μπορείτε”.

«Η μοίρα τα έφερε έτσι και ο θάνατος του Μανούσου Βολουδάκη συμπίπτει με την ημέρα που η Βουλή ψηφίζει τον αποκλεισμό εγκληματικών οργανώσεων από τις εκλογές. Απόσπασμα από τα πρακτικά της Βουλής στις 16/10/2014 όταν ο Βολουδάκης φώναξε στους Χρυσαυγίτες: “Εμένα δεν θα με φοβίσετε. Δεν μπορείτε”. In memoriam» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Λυκουρέτζος παραθέτοντας το σχετικό απόσπασμα των πρακτικών της Βουλής.

Δείτε την ανάρτηση: