Ηλεία: Εξάρθρωσε δύο σπείρες διακίνησης ηρωίνης η Δίωξη Ναρκωτικών

by news

Δύο σπείρες, που διακινούσαν ποσότητες ηρωίνης στην Ηλεία, εξάρθρωσε το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πύργου. Συνελήφθησαν πέντε άνδρες και δύο γυναίκες. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη δυο ανδρών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, καθώς και σε βάρος δυο άγνωστων συνεργών τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πρώτη σπείρα αποτελούνταν από έξι άνδρες και δυο γυναίκες, οι οποίοι είχαν διακινήσει τους τελευταίους οκτώ μήνες, τουλάχιστον πέντε κιλά ηρωίνης.

Η δεύτερη σπείρα αποτελούνταν από τρεις άνδρες, οι οποίοι τους τελευταίους τρεις μήνες, είχαν διακινήσει περίπου μισό κιλό ηρωίνης.

Σχετικά με την δράση της δεύτερης σπείρας, το αρχηγικό μέλος της μετέβαινε, με έναν από τους συλληφθέντες στην Πάτρα, όπου προμηθευόταν ποσότητες ηρωίνης.

Κατά την επιστροφή τους ο αρχηγός λειτουργούσε ως προπομπός και ενημέρωνε τον συνεργό του για την παρουσία αστυνομικών, προκειμένου να αποφύγουν την διενέργεια ελέγχου.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε σπίτια, αγροτεμάχια και αποθήκες των συλληφθέντων, οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, βρήκαν 19,4 γραμμάρια ηρωίνης, 8,8 γραμμάρια κοκαΐνης σε εννέα συσκευασίες, μικροποσότητα κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 14.840 ευρώ, πέντε αυτοκίνητα, μια μοτοσικλέτα και μεγάλο αριθμό συσκευών κινητών τηλεφώνων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα