Ιερέας στο Αγρίνιο κοινωνεί από την ίδια λαβίδα με κρούσματα κορωνοϊού

by news

Προσπάθεια να δείξει ότι ο κορωνοϊός…. δεν μεταδίδεται με τη θεία κοινωνία κατέβαλε ιερέας στο Αγρίνιο, δηλώνοντας ότι κοινώνησε ασθενείς με τον ιό, με όλες τις περαιτέρω προφυλάξεις, και εν συνεχεία μάλιστα κατέλυσε κι αυτός από την ίδια λαβίδα.

Σύμφωνα με το agrinionews, ο Πατήρ Κωνσταντίνος Καντάνης, εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, στο κήρυγμά του κατά τη Θεία Λειτουργία των Φώτων, που τελέστηκε με περιορισμένο αριθμό εντός του Ναού και πολλούς πιστούς εξωτερικά, ανέφερε το παραπάνω περιστατικό που συνέβη το περασμένο διάστημα. Όπως είπε, αποφάσισε ακολούθως, αν και δεν είχε σύμπτωμα, να υποβληθεί σε τεστ το αποτέλεσμα του οποίου υπήρξε αρνητικό.

«Μόνο με τη δύναμη του Θεού και την ενότητα μπορούμε να κρατηθούμε», υπογράμμισε ο εφημέριος της μεγαλύτερης ενορίας που επεσήμανε πως «η Θεία Κοινωνία δεν μεταβιβάζει γιατί είναι Χριστός», ανέφερε.

Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά πως «αν από τα Χριστούγεννα που κοινώνησαν 700 περίπου άτομα εδώ κολλούσαν θα έπρεπε το Αγρίνιο να έχει καταποντιστεί στην ασθένεια».

Κατά τα άλλα, προέτρεψε πως «πρέπει να τηρούμε όσα λένε οι επιστήμονες που τους σεβόμαστε και τους αγαπάμε και πάνω απ΄ όλα να έχουμε το Χριστό».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα