Την διεύρυνση των δράσεων της, στη μάχη κατά του κορωνοϊού με την αξιοποίηση της υπηρεσίας Pay & Save, που προσφέρει στους πελάτες της, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

Συγκεκριμένα, η Τράπεζα Πειραιώς θα προσφέρει στο υπουργείο Υγείας ποσό ίσο με το συνολικό ποσό που θα αποταμιεύουν οι πελάτες της κάθε εβδομάδα μέσω της υπηρεσίας Pay & Save.

Κάθε συναλλαγή που κάνουν οι κάτοχοι της υπηρεσίας Pay & Save με χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, στρογγυλοποιείται προς τα πάνω και το ποσό της στρογγυλοποίησης μεταφέρεται αυτόματα από τον λογαριασμό των συναλλαγών τους στον αποταμιευτικό τους λογαριασμό. Ως εκ τούτου, όσο μεγαλύτερο είναι το πόσο της αποταμίευσης, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η οικονομική συνεισφορά της Τράπεζας Πειραιώς στο υπουργείο Υγείας για την αντιμετώπιση του ιού. Με αυτό τον τρόπο, το Pay & Save συμβάλλει επίσης στη χρήση πλαστικού χρήματος, όπως απαιτούν οι ανάγκες της εποχής.

Η ενεργοποίηση του Pay & Save γίνεται για τους πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς μέσω winbank web banking. Η τράπεζα την περασμένη εβδομάδα προχώρησε στην προσφορά υγειονομικού υλικού πρώτης ανάγκης στο υπουργείο Υγείας.