Η σκευωρία της Novartis… αποσυντονίζει τον ΣΥΡΙΖΑ

225
tomanifesto.gr

Πετώντας την μπάλα στην εξέδρα (παλιά τους τέχνη κόσκινο), οι σύντροφοι της Κουμουνδούρου επιτίθενται στον πρωθυπουργό για την θεσμική του στάση σε ότι αφορά στις πολιτικές ευθύνες του Τσίπρα για τη σκευωρία της Novartis. 

Η διαρροή-περιβόλι των κύκλων του ΣΥΡΙΖΑ

Για συνέχιση της «φαρσοκωμωδίας» -όπως την αποκαλούν- της απόπειρας να διωχθούν όσοι ανέδειξαν το σκάνδαλο Novartis και όχι όσοι το διέπραξαν, τη στιγμή μάλιστα που η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε στάδιο δικαστικής διερεύνησης, κάνουν λόγο κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως υποστηρίζουν, «ο νέος φθηνός τακτικισμός που φαίνεται να σκαρφίστηκε ο κ. Μητσοτάκης, όπως διέρρευσε από το Μαξίμου, είναι να μην αντιμετωπιστεί ενιαία η υπόθεση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου σε ό,τι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα. Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης είναι διπλά δειλός. Και απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο και απέναντι στον εσωκομματικό του εφιάλτη».

«Τον καλούμε εκ νέου, αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει, είτε σε εξεταστική είτε σε προανακριτική, για όλους όσους κατονομάζει ο κος Σαμαράς στη μήνυσή του και να μην ψάχνει τερτίπια για να ξεφύγει. Για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας ποιο είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία», καταλήγουν οι κύκλοι της Κουμουνδούρου.