Η προανακριτική μπορεί να άρει το καθεστώς προστασίας των κουκουλοφόρων: Κατ' αντιπαράσταση εξέταση"Σαράφη"-"Κελέση" με τους Μαραγγέλη-Δεσταμπασίδη

193
ΑΠΕ ΜΠΕ

Ραγδαίες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις, αναφορικά με το ποιος μπορεί να άρει το καθεστώς προστασίας των κουκουλοφόρων μαρτύρων που εμπλέκονται στη σκευωρία της Novartis.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες διαρρέονται από το πρωί της Τετάρτης, οι συγκεκριμένοι μάρτυρες έχουν πάρει ένα συγκεκριμένο καθεστώς προστασίας που το έχουν λάβει από μια συγκεκριμένη δικαστική λειτουργό, εν προκειμένω την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και πρέπει η συγκεκριμένη να άρει αυτό το καθεστώς.

Ωστόσο δικαστικές πηγές που μίλησαν στο tomanifesto.gr, αποκάλυψαν ότι το ίδιο μπορεί να πράξει και η προανακριτική επιτροπή της Βουλής που έχει συσταθεί για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. “Εχει το δικαίωμα αυτό η προανακριτική επιτροπή” τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με ανώτατη πηγή της προανακριτικής, στο τραπέζι αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο σκέψεις: η πρώτη να συνεδριάσει- ίσως και εκτάκτως- η προανακριτική με θέμα την άρση του καθεστώτος προστασίας από τους κουκουλοφόρους μάρτυρες “Μάξιμο Σαράφη” και “Αικατερίνη Κελέση”. Η δεύτερη αφορά την άμεση κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση των “Μάξιμου Σαράφη” και “Αικατερίνης Κελέση” με τους Μαρία Μαραγγέλη και Φιλίστωρα Δεσταμπασίδη.