Τουλάχιστον 10 πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ μαζί με εκατοντάδες ΟΝΝΕΔίτες όλων των εποχών βρέθηκαν χθες στη στοά Σπύρου Μήλιου στο κέντρο της Αθήνας στην μεγάλη προεκλογική εκδήλωση του Κωστής Χατζηδάκη, που είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Β΄Αθηνών.


Ο Κωστής Χατζηδάκης, ΟΝΝΕΔίτης και ο ίδιος, καταφέρνει να «ενώνει» όλες τις τάσεις της ΝΔ, από τη λαϊκή δεξιά, μέχρι και τη φιλελεύθερη πτέρυγα της ΝΔ. Και αυτό αποδείχθηκε στη πράξη και στην χθεσινή μαζική συγκέντρωση εκατοντάδων ΟΝΝΕΔιτισών και ΟΝΝΕΔιτών όλων των εποχών στο Pasaji.

Στην εκδήλωση του Κωστή Χατζηδάκη, μεταξύ των άλλων, έδωσαν το παρόν:
– Οι πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ: Δημήτρης Τσιγκούνης, Βασίλης Μιχαλολιάκος, Γιώργος Βουλγαράκης, Γιάννης Κουλιζάκος, Πάνος Σιδέρης, Δημήτρης Μαραβέλιας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, Σάκη Ιωαννίδης και Κώστας Δέρβος.
– Ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και ο βουλευτής Κώστας Κυρανάκης

– Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και οι δήμαρχοι Ηλία Αποστολόπουλου (Χολαργού–Παπάγου), Γιώργος Μαρκόπουλος (Γαλατσίου), Γιάννης Φωστηρόπουλος (Παλαιού Φαλήρου) και Βασίλης Θώδας (Ζωγράφου), Ισίδωρος Μάδης (Παιανίας)

– Οι Γενικοί Γραμματείς Θάνος Πετραλιάς, Δημήτρης Γαλαμάτης, Γιώργος Σταμάτης, Άννα Στρατινάκη και Παυλίνα Καρασιώτου

– Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Θανάσης Νέζης, ο πρώην γραμματείς της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ Ανδρέας και Γιώργος Στεργίου, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ Τάσος Γαιτάνης, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Θανάσης Εξαδάκτυλος κ.α.

Ο Κωστής Χατζιδάκης εμφανώς συγκινημένος στο σύντομο χαιρετισμό μεταξύ άλλων είπε:
«Μύρισε θυμάρι και βασιλικός απόψε εδώ πέρα. Για όλους εμάς, όλα ξεκίνησαν πριν από λίγα ή περισσότερα χρόνια, μερικές εκατοντάδες μέτρα εδώ παρακάτω. Νικηταρά και Μπενάκη. Η ΔΑΠ και η ΟΝΝΕΔ της νιότης μας «…»

Για εμένα η παρουσία σας απόψε είναι συγκινητική. Σας ξέρω όλες και όλους με τα μικρά σας ονόματα, ξέρω επίσης ότι αρκετοί από εσάς έχετε πολλές φορές παράπονα, ξέρω ότι η παράταξη δεν έδωσε τη σημασία που θα έπρεπε σε ανθρώπους που θα μπορούσαν να προσφέρουν, με τις ιδέες τους, με τη ψυχή τους και με τις ικανότητές τους. Ξέρω ότι πολλές φορές -και έχετε δίκιο-, αισθάνεστε παραγκωνισμένοι.

Αλλά θέλω να ξέρετε ότι όλοι εμείς είμαστε η καρδιά της Νέας Δημοκρατίας, και όποια σκαμπανεβάσματα και αν υπάρξουν, όποιοι αρχηγοί και αν αλλάξουν, εμείς θα είμαστε εκεί. Εμείς στη Νέα Δημοκρατία μπήκαμε για την Ελλάδα, για τις ιδέες μας, για να κάνουμε τούτον εδώ τον τόπο καλύτερο. Και αυτή τη μάχη συνεχίζουμε, για τη μεγάλη νίκης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις 21 Μαίου».