Ευαισθητοποιημένη και η ίδια στο ζήτημα της προστασίας των παιδιών από τις αρνητικές επιπτώσεις της ανεξέλεγκτης χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Μαρέβα Γκραμπόφκσι, συνόδευσε τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Αυστραλία με θέμα «Protecting Children in the Digital Age», στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της 80ής Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Η σύζυγος του έλληνα πρωθυπουργού συναντήθηκε με τον Jonathan Haidt, συγγραφέα του βιβλίου The Anxious Generation, ο οποίος, όπως ενημερώνει σε σχετική ανάρτησή της, σύντομα θα βρεθεί στην Ελλάδα. «Μαζί του θα θέσουμε τα θεμέλια για την αποκατάσταση της παιδικής ηλικίας», σχολιάζει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Αναλυτικά σημειώνει στην ανάρτησή της:

«Με τον Jonathan Haidt, στην εκδήλωση «Protecting Children in the Digital Age» που διοργάνωσε η κυβέρνηση της Αυστραλίας, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη.

Ο συγγραφέας του The Anxious Generation- βιβλίου που προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση και αφύπνισε την κοινή γνώμη για το ζήτημα του ψηφιακού εθισμού- θα βρεθεί σύντομα στην Ελλάδα. Μαζί του θα θέσουμε τα θεμέλια για την αποκατάσταση της παιδικής ηλικίας», σημειώνει η Μαρέβα Γκραμπόφκσι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki)