Η μαμά Νίκη Κεραμέως

by MANIFESTO

Από την μία η πολιτική και το υπουργείο, από την άλλη δυο πιτσιρίκια 3,5 και 5 ετών. Η Νίκη Κεραμέως μίλησε για τα δύο της παιδιά και πώς συνδυάζει τον ρόλο της υπουργού με εκείνον της μητέρας.

«Είναι αρκετές φορές που θα φτάσω στο υπουργείο στις εφτάμισι το πρωί και θα γυρίσω στη μία μετά τα μεσάνυκτα, ενώ δουλεύω συχνά και τα Σαββατοκύριακα. Ξεκλέβω όμως χρόνο, προσπαθώ όσο μπορώ να γυρνάω σπίτι να βλέπω τα παιδιά, να τα βάζω για ύπνο και να συνεχίζω να δουλεύω. Όταν είμαι σπίτι με τον σύζυγό μου και τα παιδιά προσπαθώ να αφιερώνομαι σε αυτούς και όσο γίνεται να αφήνω πίσω τις σκέψεις της δουλειάς», αναφέρει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town.

Δεν δίστασε να αναφερθεί και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να κάνει παιδιά. «Προσπαθούσαμε τέσσερα χρόνια. Γνωρίζω ότι είναι πολλά ζευγάρια που ταλαιπωρούνται, αλλά από την άλλη η προσπάθεια δικαιώνεται» είπε.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα