Η Φίνος Φιλμ αποχαιρέτησε τη Μαίρη Λίντα, τιμώντας τη σπουδαία ερμηνεύτρια, τη μοναδική φωνή της και την πολύχρονη προσφορά της στον ελληνικό κινηματογράφο.
Η συγκινητική ανάρτηση, τιμή σε μια σπουδαία ερμηνεύτρια
Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, η Φίνος Φιλμ είπε το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Λίντα, χαρακτηρίζοντάς την μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού. Όπως αναφέρει, διέθετε ξεχωριστό ταπεραμέντο και μια φωνή που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική μουσική.
Η εταιρεία παραγωγής υπενθυμίζει ότι η Μαίρη Λίντα, μαζί με τον πρώτο της σύζυγο, τον θρυλικό Μανώλη Χιώτη, χάρισαν τη μουσική και τις ερμηνείες τους σε δεκάδες παραγωγές του ελληνικού κινηματογράφου, συμβάλλοντας στη δημιουργία μερικών από τις πιο αγαπημένες κινηματογραφικές στιγμές.
Οι ταινίες και τα λόγια - Που έμειναν ανεξίτηλα
Στην ανάρτηση γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις κλασικές ταινίες «Ο Ατσίδας», «Ο Δήμος απ' τα Τρίκαλα», «Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης» και «Η Βίλλα των Οργίων», στις οποίες η Μαίρη Λίντα και ο Μανώλης Χιώτης έντυσαν με τη μουσική και τη φωνή τους αξέχαστες σκηνές της μεγάλης οθόνης.
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα ολοκληρώνεται με μια χαρακτηριστική φράση της ίδιας της Μαίρης Λίντα, η οποία συνοψίζει τη στάση ζωής της: «Η ζωή έχει λουλούδια και αγκάθια. Δεν υπάρχει κάτι που δεν έκανα, δε μου έλειψε τίποτα και τα έχω χαρεί όλα».