Η εκθαμβωτική Σάρον Στόουν αναβίωσε το θρυλικό «σταυροπόδι» από το «Βασικό Ένστικτο» (vid)

90

 

27 χρόνια μετά, η εκρηκτική ηθοποιός επανέλαβε την σκηνή-σταθμό, παραλαμβάνοντας το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς» στα βραβεία GQ Men of the Year, στο Βερολίνο, με τον γιο της να βρίσκεται στο κοινό.

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μίνι μαύρο φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ και, αφού της έφεραν μία καρέκλα, αφηγήθηκε ότι όταν γυρνούσε τη σκηνή που έχει μείνει πλέον στην ιστορία του κινηματογράφου, δε γνώριζε ότι επρόκειτο να αλλάξει τη ζωή της.

Όπως είπε: «Πριν από κάποια χρόνια καθόμουν στο στούντιο όταν ο σκηνοθέτης μου είπε: “Μπορείς να μου δώσεις τα εσώρουχά σου, επειδή τα βλέπουμε στη σκηνή και δεν θα έπρεπε να φοράς εσώρουχα, αλλά δεν θα δούμε τίποτα”. Και του είπα “φυσικά”. Δεν ήξερα ότι εκείνη η στιγμή θα άλλαζε τη ζωή μου».

Η Σάρον Στόουν σταύρωσε ξανά τα πόδια της, χωρίς αυτήν τη φορά να φανεί τίποτα… κολάσιμο, και ζήτησε απ΄όλους στο κοινό να επαναλάβουν μαζί τους στη σκηνή, θέλοντας να εξηγήσει ότι τέτοιες στιγμές, που αλλάζουν τη ζωή ενός ανθρώπου, συμβαίνουν σε όλους είτε το αντιλαμβάνονται εκείνη την ώρα, είτε όχι.