Η… εικονική διαγραφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει και επισήμως τέλος. Οι σχετικές επιστολές έχουν σταλεί στο προεδρείο της Βουλής ώστε ο βουλευτής που χαρακτήρισε δολοφόνους του βουλευτές της Ν.Δ να συνεχίσει την πορεία του εντός κόμματος παρότι δεν ανασκεύασε ποτέ.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε τεθεί εκτός ΚΟ με την αιτιολογία ότι οι δηλώσεις του προκάλεσαν … αγανάκτηση ακόμη και στον Αλέξη Τσίπρα καθώς και ότι αποφασίστηκε η λήψη αυτού του… μέτρου διότι είχε κληθεί να ανασκευάσει αλλά δεν το έπραξε. Βέβαια παρέμεινε στο κόμμα και είχε ενταχθεί και στις λίστες των υποψηφίων για την κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στο τελευταίο συνέδριο.

Οι διαρροές από την Κουμουνδούρου έκαναν λόγο τότε ότι τελικά δεν εξελέγη αφού δεν είχε ενταχθεί μεταξύ των υπο στήριξη προσώπων που προωθούσε η ηγεσία καθώς και ότι είχε διαμηνυθεί στον βουλευτή πως δεν θα είναι εκ νέου υποψηφίος.

Όλα άλλαξαν όμως. Και χωρίς να χρειαστεί να ανασκευάσει. Άλλωστε η… αγανάκτηση και η… οργή Τσίπρα δεν μπορούσαν να διατηρηθούν επί μακρόν, πολύ περισσότερο τη στιγμή κατά την οποία ο Παύλος ΠΟλάκης συνεχίζει αναλόγου ύφους και ήθους επιθέσεις χωρίς να υποστεί ουδεμία ποινή σε επιπεδο κόμματος.

Επίσης «δολοφόνους» είχε αποκαλέσει τα στελέχη της κυβερνώσας παράταξης και ο Νίκος Φίλης με αφορμή τον δήθεν θάνατο παιδιού στον Έβρο χωρίς και πάλι να τεθεί θέμα διαγραφής ή έστως απομάκρυνσης από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.