Μία μεγάλη δωρεά στο Make A Wish έκανε η επιχειρηματίας στον χώρο των καλλυντικών με τη σειρά της La Vie en Rose Δήμητρα Κατσαφάδου. Όπως δήλωσε και η ίδια σήμερα, Παρασκευή, στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθητοποίησή της σχετικά με τα παιδιά. 

«Πιστεύω ότι η La vie en rose και εγώ θα δωρίσουμε 100.000 ευρώ σε αυτά τα παιδιά γιατί έχω γνωρίσει πολλά παιδιά από αυτά, ζω μέσα από αυτά. Ο Θεός δεν μου έχει δώσει δικό μου παιδί, αλλά προσπαθώ να εκπληρώνω όσες περισσότερες ευχές μπορώ. Σας λατρεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Κατσαφάδου.

Νωρίτερα η επιχειρηματίας εξέφρασε την ανάγκη της να στείλει στον κόσμο το μήνυμα να πιστεύουν όλοι οι άνθρωποι. Πιο συγκεκριμένα, είπε η κα Κατσαφάδου: «Συγχαρητήρια και σε εσένα Φαίη γιατί ξέρω ότι σαν Φαίη λειτουργείς εκεί πέρα. Η καρδιά μου πάει να σπάσει. Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω αυτήν τη δωρεά που θα σας ανακοινώσω τώρα. Είναι από τον Θεό, να πιστεύουμε. Να δώσω αυτό το μήνυμα στον κόσμο.

Στο τέλος, ξέσπασε σε κλάματα, ενώ φανερά συγκινημένη και η παρουσιάστρια της εκπομπής Φαίη Σκορδά τόνισε πως δεν περίμενε μία τόσο σημαντική χειρονομία.