Μα πόσο βλάκες πρέπει να είναι όλοι όσοι υποστηρίζουν ότι τα χιλιάδες κρούσματα των μαθητών που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό οφείλονται στο άνοιγμα των σχολείων, όταν μάλιστα κι ένας… μικρός Πολάκης καταλαβαίνει ότι αν δεν υπήρχε αυτός ο έλεγχος που έγινε λόγω του ανοίγματος των σχολείων δεν θα εμφανιζόντουσαν τα κρούσματα. Βέβαια όταν είσαι επιτήδειος βλάκας έχεις καθήκον να λες βλακείες ώστε στη συνέχεια αυτές να περιφέρονται υπό μορφή κριτικής στην απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει τα σχολεία.

Αλλά και επιτήδειος βλάκας να είσαι το γεγονός ότι, σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες τα σχολεία άνοιξαν δείχνει ότι η αντιπολίτευση εν μέσω πανδημίας έχει… διαγνωσθεί θετική στον λαϊκισμό. Διότι αυτό που γίνεται δεν έχει προηγούμενο, δηλαδή τα κόμματα να υιοθετούν ψεκασμένες θεωρίες ώστε να κατηγορούν την κυβέρνηση για το άνοιγμα των σχολείων, ενώ κανονικά σε μια κανονική χώρα θα χαιρέτιζαν το άνοιγμα αφού λόγω των αυστηρών μαζικών ελέγχων βρέθηκαν τα 15.000 κρούσματα μαθητών και εκπαιδευτικών.

Και κανείς δεν απαντάει στο ερώτημα: Εάν δεν άνοιγαν τα σχολεία πως θα ξέραμε για τα 15.000 κρούσματα; Δηλαδή εάν άνοιγαν τα σχολεία αργότερα τα κρούσματα θα έπαιρναν αναστολή ή μήπως ο κορωνοϊός θα περίμενε την αντιπολίτευση να αποφασίσει; Και σε τελευταία ανάλυση επειδή ακόμα και η βλακεία έχει τα όρια της, γιατί δεν προτείνουν στην κυβέρνηση να καταργήσει τα τεστ ώστε να μην έχουμε κρούσματα; Ίσως έτσι να έρθει το τέλος της πανδημίας…

Easy Writer