Η ανάρτηση του Μάστορα για την επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό

by Christos

Μια πρώτη αντίδρασή του ανάρτησε την Παρασκευή (14/2) στο Instagram ο Χρήστος Μάστορας μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram, είχε κάνει λόγο για «αδικία σε βάρος των συντάξεων των Βορειοηπειρωτών» και απευθύνθηκε δημοσίως στον πρωθυπουργό ζητώντας την παρέμβαση του για να λήξει το θέμα. Αναφερόταν στο νόμο Κατρούγκαλου, που όπως υποστήριζε, απέδιδε πολύ χαμηλότερες συντάξεις σε ομογενείς από την Αλβανία, σε σύγκριση με τις συντάξεις ασφαλισμένων στην ελληνική επικράτεια, ακόμη και αν διέθεταν τον ίδιο αριθμό ενσήμων.

Μετά την αντίδραση του Χρήστου Μάστορα, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε προσωπικά με τον τραγουδιστή και τον ενημέρωσε πως επίκειται νομοθετική ρύθμιση για το θέμα.

Με Insta story του σχολίασε πως βρίσκεται «εν αναμονή θετικών εξελίξεων» παραθέτοντας δημοσίευμα με δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα για την ασφάλιση των βορειοηπειρωτών.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα